Întrebari Frecvente

 • Cum facem rezervare?

  În primă fază vă recomand să vă uitaţi peste portofoliu, este foarte important pentru mine să vă placă modul în care fotografiez şi prelucrez fotografiile.

  Dacă vă place ceea ce vedeţi, trimiteţi-mi un mesaj pe pagina mea de Facebook sau mă puteţi contacta telefonic la numărul 0760539799

  Totodată vă rog să-mi trimite-ţi căt mai multe detalii în legatura cu evenimentul Dvs. Mi-ar face plăcere să ştiu cît mai multe despre voi şi povestea voastră, cum v-aţi întalnit, ce anume v-a adus împreună.
  Voi încerca să vă contactez cât mai repede cu putinţă pentru a vă spune dacă data evenimentului Dvs. este liberă şi vom încerca să stabilim o întalnire pentru a discuta toate detaliile legate de eveniment.
  Rezervarea serviciilor noastre are loc odată cu semnarea contractului şi plata avansului.Odată cu rezervarea noastră, ne obligăm să fim disponibili în ziua/zilele şi orele rezervate prin prezentul contract.

 • Oferiţi şi servicii video?

  Da, oferim şi servicii video pentru orice tip de eveniment.

 • Căt durează până primim fotografiile?

  În decurs de o săptămână de la eveniment mirii vor primi 50-60 de fotografii de pe tot parcursul evenimentului până la finalizarea completă a fotografiilor

  Fotografiile vor fi livrate în termen de maxim 90 de zile de la data realizării ultimelor fotografii.
  Livrarea acestora va fi în format electronic prin intermediul unei platforme tip transfer de date si fizic (1 exemplar – stick USB)

 • Editaţi toate fotografiile?

  DA, edităm toate fotografiile.

  Fiecare fotografie pe care o veţi primi este editată.Ele vor avea corecţii de luminozitate, contrast, culoare, white balance, soft skin. De cele mai multe ori vom alege câteva fotografii favorite şi le vom edita la un nivel mai avansat.
Despre mine

Bine ați venit!

Eu sunt Chiriac Andrei și vă invit să parcurgeţi site-ul meu de prezentare, deoarece este foarte important pentru mine să vă placă modul în care fotografiez și prelucrez fotografiile.

Ca fotograf de evenimente sunt foarte dedicat, perfecționist și foarte atent la detalii pentru a reuși sa pun în lumină toate emoțiile, trăirile și sentimentele dvs. prin intermediul fotografiilor.
Sunt conștient că ceea ce fac, rămâne ca amintire pe viața și neapărat trebuie să fie cea mai frumoasă.Mai mult, știu că rezultatul final va reprezenta cartea mea de vizită.

Fiecare eveniment este unic, voi sunteti unici!

 • Recomand cu multă încredere! Cea mai bună echipă!! Tineri, dinamici, înțelegători și pregătiți pentru orice😉
  Fotografiile sunt pur și simplu superbe, amintiri frumoase pe care le vom prețui toată viața 🤗 Mulțumim mult💕💕 -Florentina Mihai-

 • Vă mulțumim frumos ❤️❤️❤️Sunteți cei mai tari și vă mulțumim pentru tot efortul depus și că ne-ați suportat râsetele noastre 😂
  Sper să ne vedem curând ❤️❤️❤️❤️ -Simona & Filip-

 • Woooow 😍😍😍😍😍😍😍
  Ne minunam de poze de cand le-ai trimis 😂 super super faine 😍😍😍😍😍
  Mulţumim 🙏🙏 -Laura Tcaciuc Popa-

 • Nu e doar un simplu fotograf, este un om care vede ceea ce noi nu vedem! Și un prieten de nădejde! 🤗😘❤️
  Mulțumim pentru cele mai frumoase fotografii! -Onea Nicoleta Florentina-